Services

Services

EENDRAADSCHEMA
SITUATIESCHEMA
kringlijst

Uw elektrisch dossier


Een compleet elektrisch dossier bestaat uit een eendraadschema, situatieschema en een  kringlijst.


Voor bedrijven voorzien we ook het dossier uitwendige invloeden op de elektrische installatie, kortom alle documenten die u nodig heeft om uw installatie te onderwerpen aan een elektrische keuring door een erkend keuringsorganisme.

 

Comfort Techniek heeft de ervaring en knowhow om uw opdracht tot een goed einde te brengen.


Menig installaties werden door ons vakkundig in kaart gebracht tot grote tevredenheid van onze klanten!

Ook u kan rekenen op service en kwaliteit...

Oplossen van eventuele gebreken in de installatie.


Onze vakmannen zijn gediplomeerde elektriciens die door hun dagelijks contact met elektrische installaties zeer goed op de hoogte zijn van het A.R.E.I.

(het algemeen reglement op de elektrische installatie)

wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle mogelijke inbreuken die zich kunnen voordoen in een elektrische installatie.

Tijdens het opmaken van het elektrisch dossier krijgen we een totaal overzicht van de installatie én bijzonder de gebreken in de installatie.

We overlopen samen de lijst met gebreken en uit te voeren werken en indien u wenst brengen we uw installatie in regel met het A.R.E.I. We brengen de opdracht tot een goed einde zodat u de installatie kan laten keuren door een erkend keuringsorganisme.

Uitstekende service , TOP in zijn vak zeer vriendelijk en heel betrouwbaar !!!


Shauni Van Damme

Het situatieschema


U heeft geen grondplan nodig van uw gebouw.

onze technieker tekent de situatie ter plaatse uit met als resultaat een situatieschema waarop alle elektrische elementen weergeven worden.


Zoals u kan zien maken wij gebruik van moderne software die speciaal ontworpen is voor elektriciens om u een prachtig eindresultaat te bezorgen

Het eendraadschema


De zekeringkast wordt volledig in kaart gebracht in het eendraadschema, alle elementen die je op het situatieschema kan terugvinden worden geïmplementeerd vanuit het eendraadschema.

Onze digitaal uitgetekende schema's zijn enorm gedetailleerd en verzorgd.

De kringlijst


De kringlijst is een lijst die weergeeft waarvoor een zekering dient, dit geeft u een duidelijk overzicht van de zekeringkast. Deze lijst wordt afzonderlijk gelamineerd zodat u deze in de onmiddellijke omgeving van de zekeringkast kan plaatsen.