Over

Over ons

We zijn gespecialiseerd in Elektriciteitswerken maar we hebben nog meer in huis!


Dankzij onze gediplomeerde vaklui kunnen wij u een groot aanbod van technieken aanbieden die het comfort van uw woning verhogen!


Wij hebben volgende diploma's en certificaten op zak: 


  • Rescert gecertificeerd zonnepanelen installateur.
  • Erkend koeltechnisch installateur.
  • Gediplomeerd elektricien.

Wij hebben onszelf door de jaren heen volop ingezet om te blijven bijscholen om zo onze klanten een totaal pakket te kunnen aanbieden.

Dankzij ons uitgebreid aanbod hebben wij inmiddels klanten waar wij de woning hebben mogen ontdekken van het puntje van het dak tot diep in de kruipkelder.


  • Huishoudens waar de zonnepanelen liggen te blinken op het dak en de warmtepompen het klimaat regelen én het water verwarmen.
  • Huishoudens waar de badkamer een totale renovatie kreeg en een energiezuinige gascondensatieketel geleverd en geplaatst werd. 
  • Volledige appartementsgebouwen die voorzien werden van een nieuw parlofoonsysteem, een centraal verwarmingsysteem een geïsoleerd EPDM dak en zelfs volledig nieuwe gas en sanitaire stijgleidingen en afvoerleidingen.


Wat zal onze volgende opdracht worden? 

SERVICES

Gecertificeerd F-gassen bedrijf


U kan bij ons terecht voor de professionele installatie van uw warmptepomp technieken!

Onze vaklui hebben immers een koeltechnisch diploma op zak!

Wij zijn voorzien van alle moderne werkmaterialen en hebben contacten met diverse leveranciers zodat we zowel A als B merken kunnen aanbieden!

contacteer ons dus gerust voor de levering en plaatsing van uw airco installatie of warmptepomp boiler !


Wij leveren onze installaties steeds op met een wettelijk verplicht druk en lektestcertificaat!

Erkend rescert zonnepanelen installateur.


Dankzij dit certificaat kan u gerust zijn van een vakkundig geplaatste installatie én kan u onder bepaalde voorwaarden aanspraak maken op door de overheid gesubsidieerde premies!


wij hebben al tal van woningen voorzien van kwalitatieve zonnepalenen in combinatie met Micro omvormers van ENPHASE! Onze installaties worden steeds opgeleverd met een positief keuringsverslag!

Gediplomeerd elektricien


Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel aanleg van nieuwe installaties en herstellingen in bestaande installaties zijn wij de ideale partij voor al uw elektriciteitswerken!

Onze specialisatie is de Renovatie van bestaande installaties maar ook in de andere technieken die wij bij Comfort Techniek aanbieden komt elektriciteit steeds aan bod.


Zonnepanelen, airco installaties, badkamer renovaties, centrale verwarmingssystemen steeds worden deze gevoed en gestuurd door elektrotechnieken. 


Wij werken steeds volgens de regels van het AREI en heben reeds tal van installaties opgeleverd met een positief keuringsattest!


Overige Technieken


Onze vaste klanten weten het ondertussen al,  als er in huis iets moet gebeuren kan je beter even Comfort Techniek contacteren.

De kans is immers groot dat je bij ons terecht kan voor uw volgende opdracht!

Op onze instagram pagina zal je zien dat wij een groot aanbod aan moderne technieken te bieden hebben, wij zullen hier een overzicht plaatsen van reeds uitgevoerde opdrachten zoals dakwerken, airco installaties, warmtepomp installaties, isolatiewerken, ventilatietechnieken, parlofoon installaties, elektriciteitswerken, loodgieterij, wifi installaties, data bekabeling, badkamer renovaties, herstellingen, tuinverlichting en zoveel meer...


Follow us on instagram!